0480-22 444
 • Second Hand

  Second Hand

  Där människor och prylar får en andra chans

 • Kalmar Stadsmission

 • Hands On

  Hands On

  När människor på olika sätt behöver hjälp

Skänk pengar

Ge ett bidrag
När du skänker en summa, liten eller stor, gör du skillnad för de människor som befinner sig i utsatta livssituationer i Kalmar med omnejd. Din gåva inger hopp och möjligheter till förändring! Sätt in en gåva på Kalmar Stadsmissons gåvokonto 90 11 38-8. Kalmar Stadsmission har ett 90-konto. Det innebär att Svensk insamlingskontroll kontrollerar att insamlade medel används på avsett vis.Det går även bra att Swisha valfri gåva till 90 11 38 8.

Bli månadsgivare
Som månadsgivare bidrar du regelbundet med en gåva till Kalmar Stadsmission. Vill du veta mer om att bli månadsgivare? Skicka ett epost till info@kalmarstadsmission.se

Autogiroanmälan, medgivande

 

Gåvogram
Istället för en blomma! Skicka ett gåvogram för att gratulera en släkting, vän eller kollega på högtidsdagen. Vi skickar ett vackert kort till den du vill uppvakta. Beställ gåvogrammet via telefon 0480-22 442 eller via info@kalmarstadsmission.se och uppge: namn på den person du vill gratulera, namn på gåvogivaren, beloppet du vill skänka, en eventuell gratulationshälsning, namn och adress på mottagaren och datum när vi ska skicka gåvogrammet. Beloppet sätts in på Kalmar Stadsmissons gåvokonto 90 11 38-8.

Minnesgåva
Hedra minnet av någon som gått bort genom en minnesgåva till Kalmar Stadsmission. Vi skickar ett minneskort till den adress du önskar. Beställ minnesgåvan via telefon 0480-22 442 eller via info@kalmarstadsmission.se och uppge: namn på den avlidne, namn på gåvogivaren, belopp du vill skänka, en eventuell sista hälsning, namn och adress på mottagare (begravningsbyrå eller anhörig) och datum när vi ska skicka gåvogrammet. Beloppet sätts in på Kalmar Stadsmissons gåvokonto 90 11 38-8.

Testamente
Ett testamente uttrycker din sista önskan, hur du vill att dina tillgångar och ägodelar ska fördelas. Ett testamente till Kalmar Stadsmission gör att vi kan fortsätta att arbeta med och för människor i utsatta livssituationer. Kalmar Stadsmission kan via testamente ta emot kontantbelopp, värdepapper, fastigheter, bostadsrätter och lösöre. På Det goda testamentet kan du läsa mer om hur det går till att skriva ett testamentet och få råd och tips.

God handling
God handling kan du handla från hundratals välkända nätbutiker och samtidigt stöda Kalmar Stadsmission. Välj vilken butik du vill shoppa ifrån och välj den välgörenhetsorganisation du vill stöda (Kalmar Stadsmission så klart!).

Tips: Anmäl dig till Godhandlings nyhetsbrev och vald organisation får 5 kr

 

 

 

PG/Swish: 90 11 38 - 8

Swisha din gåva till 90 11 38 8 eller sätt in på PG 90 11 38-8

Second Hand & Garderoben

Vi finns på Amerikavägen 1.
Öppettider ons kl 10-18 och lör kl 10-15.
In- och utlämning är öppen mån-tis 9-15, ons kl 9-18 samt tors-lör kl 9-15.

Hjälp med transport? Ring 0480-22 445!


 • Kalmar Stadsmission
 • Södra Långgatan 36
 • 392 31 Kalmar, Sweden
 • info@kalmarstadsmission.se
 • Tel. 0480 - 22 444
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Missa inte nyheter och annat som är aktuellt hos oss.

Registrera dig