Second Hand

Kalmar Stadsmissions butik är vår största verksamhet. Här skapar vi sysselsättning inom butiksarbete, lagerhantering och enklare verkstadsjobb. Här hittar du som är pris- och miljömedveten ett brett sortiment allt från kläder till möbler. Att handla på Kalmar Stadsmissions Second Hand & Garderoben är ett bra sätt att spara pengar och samtidigt stödja vår verksamhet.

Vi tar tacksamt emot möbler, kläder, köksredskap, husgeråd, glas, porslin med mera. Allt ska vara helt och rent (annars får vi extra kostnader för sophantering). Vi blir extra tacksamma om du sorterar kuriosa för sig, husgeråd för sig, kläder för sig och så vidare.

Alla saker som skänks kommer till vårt lager för sortering och prismärkning. Vid behov går din gåva till deltagarna i verksamheterna, resterande saker säljs i vår butik. De saker som säljs i vår butik gör stor nytta – allt överskott går till Kalmar Stadsmissions olika verksamheterna och butiken skapar många sysselsättningstillfällen för människor som idag står utanför arbetsmarknaden.

Vi finns på Amerikavägen 1 och butiken är öppen onsdagar kl 10-18 och lördagar kl 10-15.
In- och utlämningen är öppen måndag-tisdag och torsdag-fredag kl 9-15, onsdag kl 9-18 och lördag kl 9-15.
Butiken är stängd alla röda dagar och då är också in- och utlämningen stängd.

 

Välkomna till Amerikavägen 1!

0480-22 445