Styrelsen

Johan Ekblad, ordförande

Uppväxt och bosatt i Kalmar. Mångårig erfarenhet som företagsledare och tidigare delägare och VD i utbildningskoncernen SYAB. Har bakgrund som trafiklärare, gymnasielärare och universitetsadjunkt i pedagogik. Har certifierats som internationellt godkänd coach. Certifierad av StyrelseAkademien för professionellt styrelsearbete och har styrelseerfarenhet från såväl ideella organisationer som från näringslivet.

Mia Hasselgren, vice ordförande driver fastighetsbolag i egen regi i Kalmar. Bördig från Skåne som flyttade till Kalmar 1986. Har en bakgrund som Montessorilärare, IT-konsult, centrum- och fastighetsutvecklare. Mångårig erfarenhet av styrelseuppdrag i såväl föreningar som företag. Tillsammans gör vi världen lite bättre genom osjälviskt tjänande”Service Above Self”.

Tezz Lundborg, ledamot
Socionom, arbetar som enhetschef för Mottagningsenheten Barn och familj på Socialförvaltningen i Kalmar. Har mångårig erfarenhet av socialt arbete. Har ett tydligt barnperspektiv.
Conny Jörneklint, ledamot
Bosatt i Kalmar, pensionerad domare, under åren från 2006 till 2016 lagman vid Kalmar tingsrätt. Dessförinnan chef för Kronofogdemyndigheten i Kalmar under åren 2002 – 2006. Erfarenhet av styrelsearbete inom flera idrottsföreningar och Svenska Friidrottsförbundet, under 1999-2019 ledamot av CAS (Court of Arbitration för Sport), sedan 2018 ledamot av IAAF Dicisplinary Tribunal.
Fredrik Gyllensten, ledamot
Mer än halva livet i byggmaterialbranschen. Urkalmarit med erfarenhet av styrelsearbete i såväl idrottsföreningar och företag. Uppskattar möten med människor, utmaningar och lagbyggande.”
Madelene Johansson, ledamot
Civilekonom med inriktning på verksamhetsstyrning. Erfarenhet som chef inom Omsorgs- samt Socialförvaltningen i Kalmar kommun. Erfarenhet som HR-Strateg med fokus på att bygga och genomföra strategiska program för chefs- & ledarskapsutveckling. Driver eget företag inom ledningsutveckling främst på individ, grupp samt organisationsnivå. Brinner för att bidra till utveckling.
Ersättare;
Martina Adolfsson Nyström
Magnus Bremefors